Önkéntesség


Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet!

Ha szeretnél rólunk többet megtudni, leszbikus programokon részt venni, vagy bekapcsolódni a munkánkba, ezt a következőképpen teheted:

Tanulmányozd a honlapunkat a www.labrisz.hu cím alatt!

Ha tetszett, és szeretnél rendszeresen tájékozódni leszbikusokat érintő programokról, eseményekről, iratkozz fel a labriszinfó levelezőlistára ezen az oldalon!

Ha szeretnél más nőkkel is megismerkedni és beszélgetni, gyere el egy Labrisz-estre (minden hónap harmadik péntekjén 19 órától: Közkincs Könyvtár, VIII. Rákóczi út 11. I. em, kapucsengő: 125), a Gobbi Hilda filmklubba (minden hónap első szombatján 18 órától: Pipo Pincéje, VIII. Szentkirályi u. 34) vagy a Pikk Dáma játékklubba (általában a hónap páros vasárnapjai, figyeld a programnaptárat!).

Ha szeretnél beszélgetni az egyesület tagjaival, vagy kérdésed van a leszbikussággal kapcsolatban, írj az info@labrisz.hu e-mailcímre, vagy hívd a 0630-295-5415-ös telefonszámot!

Ha úgy érzed, szeretnél önkénteskedni, gyűjthetsz/fordíthatsz híreket a honlap számára, segíthetsz nekünk a nyári meleg fesztiválon, az őszi leszbikus fesztiválon vagy az LMBT Történeti Hónapon programot kitalálni, szervezni, jegyet szedni, fordítani, stb. Bekapcsolódhatsz "Melegség és megismerés" programunkba is, melynek keretében iskolákba járunk beszélgetéseket tartani. Önkéntesség témában jelentkezz az onkentes@labrisz.hu e-mail címen!

Örömmel várjuk jelentkezésedet!

Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg