Csajfoci

 

Az Atlasz Sportegyesület és a Labrisz Leszbikus Egyesület szervezésében nyáron elindítottuk a rendszeres csajfocit LMBTQ+ nőknek. Gyere, ha szereted a focit, szeretnél közösségben lenni, jól érezni magad, fejleszteni a technikádat, vagy megtanítani kedvenc cseleidet másoknak is!

Időpont, jelentkezés

Hetente egyszer, új időpontban, csütörtökönként jövünk össze, 19:00-tól 20:30-ig, hogy együtt rúgjuk a bőrt. 

Gyülekező 18:30-tól. Megkülönböztető mez és labda lesz nálunk minden alkalommal. Egyéb szükséges felszerelést mindenki magának biztosít.

A részvétel előzetes egyeztetés alapján történik. Alkalmanként maximum 15 fő tud részt venni a csajfocin, mert több résztvevő esetén nem jut ugyanannyi játékidő minden jelentkezőnek. Túljelentkezés esetén a megadott keretlétszámon felül jelentkezettek várólistára kerülnek. Ez mindig az adott alkalomra érvényes és minden alkalommal jelezni fogunk az érintetteknek. Természetesen visszamondásra is van lehetőség, de arra szeretnénk kérni, hogy ezt legkésőbb kedd estig tedd meg.

Áraink

Az első alkalom minden érdeklődő számára ingyenes. Ezt követőben Atlasz tagoknak 1100 Ft, tagsági viszonnyal nem rendelkező sportolóknak 1400 Ft/alkalom. A díjat az edzések után, a szakosztályvezetőnek tudod odaadni.

További információk

Ha további információkat szeretnél, vagy bármi kérdésed van, írj a csajfoci@labrisz.hu címre!

Helyszín

Cím: Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola, 1095 Budapest, Mester utca 23.

Várunk a csajfocin!