Fórum szabályzat

Ebben a témában, a Labrisz Leszbikus Egyesület Fórum oldalának a szabályzata olvasható. Kérjük, olvasd el figyelmesen! Köszönettel, Labrisz Egyesület
Fórum szabályok
A Labrisz-fórum szabályzata:

A Labrisz Leszbikus Egyesület azzal a céllal hozta létre a Fórumot, hogy biztonságos, befogadó és elfogadó online teret biztosítson a regisztrálóknak. A Fórum lehetőséget ad információk (programok, hírek, cikkek stb.) cseréjére, kapcsolatok kialakítására és fenntartására, valamint segítség nyújtásra, a szabályzat betartásával. A fórum bárki számára elérhető.
A Fórum használatával a felhasználó elfogadja és magára nézve irányadónak ismeri el a Fórum használatának szabályait.

A Fórum használatának szabályai:

1. A Fórumot mindenki olvashatja, hozzászólni csak regisztrált tagok tudnak.

2. A hozzászólások tartalmáért: az abban közöltek valóságtartalmáért, esetleges szerzői, polgári- vagy büntetőjogi vonzataiért az azt író hozzászóló felel.

3. Tilos bűncselekmény tervezése vagy arra való felbujtás.

4. Fórum témán belül, „Új téma” létrehozásánál és hozzászólásnál tilos a bármilyen módon a kisebbségi csoportokat, így pl. faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi vagy etnikai, nemi, politikai hovatartozást, lelkiismereti szabadságot vagy a fogyatékos személyeket sértő nevek, szavak használata; továbbá obszcén, agresszív vagy gyűlöletkeltő szavak használata, illetve ilyen tartalmú linkek posztolása. Ennek megítélése az Adminisztrátorra van bízva. Az ilyen hozzászólásokat, illetve topikokat az Adminisztrátor törli, létrehozóját első alkalommal figyelmezteti, második alkalommal a regisztrációját megszünteti.

5. A Fórum nicknevekkel működik, ily módon a felhasználóknak anonimitást biztosít. Tilos ezért más fórumozó személyes adatnak minősülő adatainak (így pl.: név, lakhely, munkahely, telefonszám, e-mail cím stb.) közzététele, vagy más, az anonimitást veszélyeztető információ közlése. Az ilyen hozzászólásokat az Adminisztrátor törli, létrehozóját első alkalommal figyelmezteti, második alkalommal a regisztrációját megszünteti.

6. Nem megengedettek a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, így a társalgás többi résztvevőjét vagy magát a társalgást minősítő hozzászólások. Az ilyen hozzászólásokat az Adminisztrátor törli, létrehozóját figyelmezteti.

7. A fórumon eseti, a fórumozó magánszemélyek közvetlen érdekében álló hirdetések megengedettek, az üzletszerű, vagy más forprofit célú hirdetés tilos. Az ilyeneket az Adminisztrátor törli.

8. Új téma létrehozása előtt kérünk, nézd meg, hogy létezik-e már abban a témában indított topik! Ha van, kérjük, azt használd! Ez a Fórum áttekinthetőségét szolgálja.

9. Az áttekinthetőség fenntartása végett a két évnél régebbi, nem aktív topikokat töröljük, kivéve, ha azok érvényes és közérdekű információkat tartalmaznak.

10. Regisztrált tag az Adminisztrátor javaslatára - fenti okok miatt - vagy saját kérésére törölhető. Mivel a Fórum Adminisztrátora önkéntesként dolgozik, a felhasználó által kért törlés esetenként 2-3 napot igénybe vehet. Az Adminisztrátor nem köteles a törlését kérő felhasználó korábbi posztjainak, hozzászólásainak törlésére. Erre vonatkozó felkérés az admincímre (info@labrisz.hu) küldhető. A megkeresést az Adminisztrátor saját kapacitásainak figyelembe vételével mérlegeli és válaszolja meg.

11. Kérjük, ha olyan bejegyzésre bukkansz, amely véleményed szerint jelen szabályzat valamelyik pontjába ütközik, vagy bármely módon akadályozza a kulturált társalgást, azt az admincímen jelezd a fórum Adminisztrátornak, a téma pontos linkjével és a hozzászólás számának megadásával!

Labrisz Leszbikus Egyesület
A fórum le van zárva.

Vissza a fórum kezdőlapra

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Fórum jogosultságok

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.