Kedves Mindenki!
Mivel eléggé elnéptelenedtek a fórumok, gondoltam nyitok egy újat azzal a szándékkal, hogy újra feléled az érdeklődésünk e téren is. Természetesen öncélú szándékom is van, mert én is szeretnék találni egy kedves, csinos, okos lányt, aki megtöri az átkot!

Nem írok hatalmas elvárásokat, csak annyit szeretnék, hogy legyél kedves, türelmes, őszinte és hűséges. Én is ilyen vagyok, emellett pedig kicsit makacs is vagyok, de egy kis öleléssel meggyőzhető.

Fontos még számomra, hogy szeresd a zenét. Bár van egy "civil" foglalkozásom, a zene az én világom. Művészlélek vagyok, de azért két lábbal a földön élek. Szeretek sportolni, szép helyeken sétálni, mindig olvasok valamit és ha éppen akad egy kis szabadidőm, megnézek egy-két jó filmet, vagy rakosgatom a puzzle-gyűjteményem valamelyik aktuális darabját 2-től 4D-ig. Nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós ember vagyok Krisztusi korban. Főleg a 24-36 éves korosztállyal szeretnék ismerkedni, de egy jó barátság reményében természetesen szívesen írok vissza bárkinek!
Ha szeretnél jobban megismerni, akkor erre a címemre várom a leveledet: muveszfele@gmail.com
Jó fórumozást és ismerkedést Mindenkinek!