Nekem itt is és más netes felületen is sikerült már kapcsolatra és barátokra szert tennem. Szerintem is korrekt minden levélre válaszolni és eltűnés helyett megírni, ha nincs kedvünk a további ismerkedéshez. De nem sajnálom azokat, akiktől nem kapok választ. Ha valaki ezt a módját választja a beszélgetés megszakításának, az ő dolga. Végülis az üzenet ugyanaz. Legalább időben kiderül, hogy nem érdemes több energiát fektetni a dologba.

Tényleg sosem tudhatjuk biztosan, mi lenne ha többet találkoznánk, ha a személyes benyomásoknak és hosszabb ismerkedésnek nagyobb esélyt adnánk. Mégis én annak a híve vagyok, hogy ha nem fog meg valaki, akkor nem vesztegetem rá az időmet, mert az a tapasztalatom, hogy ez később sem változik, akármennyi esélyt kap. Nekem pl fontos, hogy már írásban megtaláljuk legalább minimálisan a hangot, mert akivel ez nem megy, azzal valószínű személyesen sem tudok beszélgetni. Pedig ez nagyon fontos nekem. Azzal sem értek egyet, hogy a fénykép csak a külsőt mutatja, szerintem nagyon sok belső tulajdonság kiderül belőle. És ha valakinek nagyon nem jön be a fizimiskája, akkor akármilyen kedves és aranyos lehet, max barátnak tudom elképzelni. Egy tál ételnek sem látsz neki szívesen, ha nem csiklandozza az ínyedet a tálalása, az illata.

De hogy kinek mi a vonzó, az tök szubjektív, szerencsére.