Nem értem

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » szer. aug. 05, 2020 8:42 pm

Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni, illetve tudni szeretném, mi ez.
40+ éves vagyok és mindeddig heteroszexuális voltam. Engem sose érdekeltek a nők.
Több (valódi) leszbikus barátnőm, ismerősöm, kollégám van, sok időt töltöttem a társaságukban, ezerszer megbeszéltük, hogy ők már 12 éves korukban is az énektanár nénibe voltak szerelmesek, míg én az igazgató bácsiba. Én mindezt marha érdekesnek találtam, de ennyi.
És akkor egy hete átjött hozzám valaki, egy nő, akit nagyon régóta ismerek, de közelebbről csak kb. 6-7 éve, és akit mindig nagyon szerettem és tiszteltem, és akkor és ott ránéztem. Ott állt a kapuban, és akkor ránéztem, és azóta nem tudom kiverni a fejemből.
Szóval beleszerettem a nőbe.
Róla annyit, hogy nem kicsit határozott, már csak a foglalkozásából kifolyólag sem. A modora sokak szerint kissé nyers, de én tudom, miért, azért, mert világéletében férfiakkal dolgozott együtt, meg mert sose ért rá finomkodni (az ő szakmájában azt nem lehet, nincs rá idő).
Mondjuk, hogy erősen fiús. Mondjuk, hogy iszonyú okos, még nálam is okosabb. Mondjuk, hogy azóta se tudom kiverni a fejemből.
Teljesen biztos, hogy ő mindezt soha az életben nem tudja meg, tőlem biztos nem. Családos, de ha nem lenne az, akkor sem lehetne. De ha kezdeményezne, nem utasítanám vissza. Ja, természetesen x évvel idősebb, mint én.
Szerintetek mi ez? Mi történik velem? :shock:
Köszi előre is ;)

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » csüt. aug. 06, 2020 7:46 pm

Tágul a perspektívád. Bővülnek a lehetőségeid. Valószínűleg nem véletlen, hogy épp most nyílsz ki ebbe az irányba, talán korodból kifolyólag már nem törődsz annyira mások véleményével. Szerintem ez jó dolog.

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » csüt. aug. 06, 2020 7:48 pm

Ja, és az illető hölgy jó eséllyel szintén zenész lehet. Fiús nőknél így szokott lenni. Semmit sem jelent, hogy családos. Bővel lehetnek, lehettek mellette barátnői. Nőknél nem feltűnő ez.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » pén. aug. 07, 2020 2:31 pm

Köszi a választ.
Nem tudom, hogy a hölgy zenész-e, nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az. De nem tudom. Nekem nagyon rossz a leszbiradarom, az nekem gyakorlatilag nincs is, és több kifejezetten fiús és nagyon határozott nőismerősöm van, akik ezer %, hogy nem leszbikusok (hanem pl. volt élsportolók), szóval ebből a két tényből kiindulvan nem reménykednék abban, hogy a hölgy is zenész. Ő egyébként nem élsportoló, de férfiakkal dolgozik együtt, és az ő szakmájában szintén nem sokat szórakoznak meg finomkodnak. Ha láttad a dr. House c. sorozatot, talán érted, mire célzok. Na és a hölgy a magánéletben is így kommunikál, én így értettem, hogy modora kissé nyers, és hogy nem sokat finomkodik. Velem iszonyú kedves, de másokkal üvölt (velem soha).
Mindegy, mert tőlem soha nem fogja megtudni. Viszont ha kiderülne róla, hogy..., és pont velem szeretne kezdeni, amire kb. nulla esélyt látok, akkor nem mondanék neki nemet, és ez az, ami izgat. Azért nem értem, mert 12 éves korom óta lógok együtt (valódi) leszbikusokkal és melegekkel, egyszer még a Capellába vagy hova is lecipeltek, az jó volt különben, jót mulattam, de sose érdeltek a nők.
Mindegy, lehet, hogy csak változom, ahogy írod. De mindegy is, mert ha ilyen mással is előfordult már, hogy x évesen egyszer csak beleszeretett egy azonos neműbe, akkor jó, akkor nem izgulok.
Köszi szépen még egyszer ;)

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » pén. aug. 07, 2020 9:01 pm

Olyan 40 éves korom körül történt velem ugyanez, mint veled, el is csábítottam az illetőt, bár nem érzem pontosnak a kifejezést. De nem jól ítéltem meg a személyisége szerkezetét, agresszívnek találtam. Másokkal és velem is. Verbális agresszió, sértegetés volt. Ha a te "hölgyed" másokkal ilyen, akkor előbb-utóbb - hidd el - veled is olyanná válna. És akkor nagy a csalódás, és lészen könnyeknek potyogása. Férfi nekem soha akkora fájdalmat nem okozott, mint nő.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » pén. aug. 07, 2020 11:22 pm

Nahát, te is negyven éves korod körül, érdekes. Örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül, nem tudtam, mi a franc van, eddig soha eszembe se jutott, hogy én egy nővel.
Egyébként mondasz valamit. A családjában egyértelműen ő hordja a nadrágot. Mindenki hülye (a hölgy IQ-ja kb. 170, és ez nem túlzás, tehát ez a kijelentés valahol jogos) és nyilván p i c s @ is.
Én tudtommal nem vagyok az. Szerinte.
Én okos vagyok és jól nézek ki (??? én amúgy nem nézek ki jól...), és nekem mindent lehet, én csinálhatom azt, amiért másokat simán leordít. Azt nekem szabad, megmondta. Érdekes.
Sose tudtam, mért pont én vagyok a nagy kivétel a csilliárd p i c s @ közt, akikkel naponta találkozik
Közben gondolkodtam, hogy nem lehet-e, hogy mégis leszbi vagy biszex, és hogy ő tett valamit a minap, hogy észrevegyem őt. Mint tudjuk, elég egy pillantás vagy mozdulat.
De lehet, hogy hagyom a francba az egészet, különben se tudom, mit kell csinálni egy nővel intim helyzetben. Ez komoly, gőzöm nincs róla

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » szomb. aug. 08, 2020 7:58 am

Nem tudod, mit kell csinálni egy nővel intim helyzetben? Ezt ne tudnád? Akkor nagyon tehetségtelen férfiszeretőid lehettek eddig (ne sértődj meg, nem azért mondom). Azért én ezt rögtön tudtam. Ha másképp nem megy, azt tedd, amit a nő is tesz veled. De ha olyan személyiség, ahogy írod, majd ő kéri, ami kell neki.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » szomb. aug. 08, 2020 11:05 am

Ja, tényleg :lol:
OK, gondolkodtam azon, amiket írtál. Majdnem tuti, hogy a hölgynek vannak bizonyos hajlamai, és taán voltak/vannak (?) is barátnői a férje mellett. Az viszont ziher, hogy másfél hete vagy mikor ÚGY nézett rám. ÚGY=ahogy eddig csak férfiak néztek rám. És én ezt ott és akkor észrevettem akkor, és azóta kattogok rajta. OK, kíváncsi vagyok, lesz-e ennek folytatása. Ami különben csak rajta múlik :twisted: Én semmi rossznak nem vagyok az elrontója :lol:
Írok, majd ha van valami, fejlemény és még egyszer köszönöm szépen a segítséget. Szép napot!

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » szomb. aug. 08, 2020 7:30 pm

Mivel ilyen erőszakos a természete, jobban járnál, ha nem jönne be a dolog. Mindenképpen veled is durvává válna egy idő után.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » hétf. aug. 10, 2020 9:24 am

Elég nyers a stílusa, de erre megvan a magyarázat. Ő főorvos, ráadásul nem sebész, de valami olyasmi.
És hozzászokott, hogy ő irányít, azt nem tudom, hogy viselném hosszútávon. Én nem vagyok főnöktípus, de azt azért nem szeretem, mikor a legkisebb dologban is a másik dönt, és eszébe se jut megkérdezni, hogy én akarom-e, vagy csak nagyon kis dolgokban dönthetek, pl. hova rakom a tusfürdőt a fürdőszobában vagy hogy mi legyen az ebéd. Volt egy ilyen pasim, kettő hétig bírtam, aztán elmenekültem, szó szerint. Beültem a kocsiba, és irány haza. A pasi mellesleg életem szerelme volt. De roppant fárasztó volt. Ő is vezető pozícióban dolgozott egész életében, természetes volt számára, hogy mindenki azt csinálja, amit ő mond.
Nekem mindenesetre nagyon gyanús, hogy a nő nem teljesen heteró, meg most már gyanús az is, hogy én nem vagyok az, érdekes, eddig azt hittem, az vagyok. A nővel kapcsolatos tanácsodat mindenesetre megfogadom, szóval én biztos nem fogom ezt erőltetni.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » hétf. aug. 10, 2020 11:00 am

A gond csak az, hogy nem tudom kiverni a nőt a fejemből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » hétf. aug. 10, 2020 7:24 pm

Szóval ez a második ilyen választásod. Vagy "érdeklődésed". Domináns hím, azután alfanőstény. Nem volt a te családodban valami közeli, hasonló személyiség? Én rájöttem, hogy a verbálisan bántalmazó két személyem mind a hasonló felmenőmet mintázta. Amiként az meg van írva. Alkoholista szülő gyereke hasonlóhoz vonzódik, személyiségzavarosé szintén. Az "ismerősség" erősebb mágnes, mint a józan ész. A "rendes ember" unalmas, nem csiklandozza az idegeket. Nem kihívás. Aki megszokta az agressziót, hiányolja, ha nincs. Ha az új agresszor ráadásul piszkosul okos, kész a medvecsapda. Magunknak csattintjuk a lábunkra.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » hétf. aug. 10, 2020 9:11 pm

De, az apám röviden egy szadista állat volt. Egyszer tíz évig nem beszéltem vele, a testvéreim se. Már meghalt, de egy percig nem sajnáltam, most se sajnálom. Az összes felesége sírva menekült el tőle, esetenként négy-ötéves gyerekekkel.
Az alfanőstényen jót röhögtem, de végül is az.
A nagyon dominánsaktól menekülök, ezt már írtam, egyszerűen odébb állok, de azt sem bírom, ha az illető mindenben alárendeli magát nekem. Az ugyanolyan idegesítő tud lenni.
Az illető nő erős egyéniség, az egyszer szent, de nem állat. Ez biztos. Ő még bőven innen van azon a bizonyos határon. Nem szadista és nem beteg. Full normális.
Egyszerűen baromi erős. És igen, nagyon okos. Sokkal okosabb, mint bárki, akit személyesen ismerek.

Brumi
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: szer. jan. 24, 2018 12:05 am

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Brumi » kedd aug. 11, 2020 12:42 pm

"Baromi erős"? Akkor nem ordítana. Erős ember nem ordít. Csak a problémás emberek ordítanak.

Nemertem
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2020 9:05 pm

Re: Nem értem

HozzászólásSzerző: Nemertem » kedd aug. 11, 2020 6:24 pm

Akkó' agresszív :lol:
Ez van.
Gondolkodtam különben, hogy és más nők érdekelnének-e, de nem. Egyelőre nem.
Szerintem az van, amit már írtam, hogy a nő "úgy" nézett rám (ahogy csak a férfiak szoktak volt), amit én detektáltam, és ez bezavart.
Mindegy, mert kiderült, hogy adott esetben erre is nyitott vagyok (akár).


Vissza: “Segítséget/tanácsot kérek”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég