Oldal: 1 / 1

Mit tegyek ?

Elküldve: hétf. ápr. 05, 2021 4:08 pm
Szerző: rita31
Párom lassan 2hete szakított velem.
Mondva csinált ürüggyel.
Nem értem miért és a kérdéseimre sem kaptam kontrét válaszokat. Egyik naprol a másikta minden honnét letiltott.
Második sms után rám írt de továbbra sem kaptam választ.
Kérdeztem miért dobott. Folyton azt válaszolja nem megy neki a kapcsolat. Kérdeztem miért megint ugyan az a válasz jött.
Érzem h valami baj van . Fel kínáltam neki h engedje hadd segítsek. Nem engedheti meg. Jött a válasz. Ez a egész annyira fel emészt. Aggodom érte de minden elől és előlem is elzárkozik. Gondolkodom h látogassam e meg. De mivan ha nincs otthon vagy nem enged be stb. Kérlek segítsetek tanacsot addni.

Re: Mit tegyek ?

Elküldve: kedd ápr. 06, 2021 6:27 am
Szerző: Brumi
Fogadd el, hogy te vagy az, aki nem kellesz neki, és nem valami külső "baj" okozta a szakítást. Valószínű, hogy már hónapok óta rosszul érezte magát a kapcsolatban, és csak mostanra tudta kimondani. Ez nem téged minősít, csak hát ami az egyiknek jó, az nem biztos, hogy jó a másiknak is. Tagadod még a szakítás elfogadását, saját kezedbe akarnád venni az irányítást, "megjavítani" a kapcsolatot. Ezt mind átéltük. De ez csak a te oldalad, a te nézőpontod. Ha belőle hiányzik már a vonzalom, akkor hiába erőlködsz. Jobb, hogy kimondta, mintha még sokáig benne tartana téged egy olyan kapcsolatban, ami neki már nem esik jól, ahol nem szereti a másikat. Fogadd el.

Re: Mit tegyek ?

Elküldve: kedd ápr. 06, 2021 8:26 am
Szerző: rita31
Egy szoval se mondta h nem szeret.
Tiltásra egyszer azt mondta azért csinálja mert más különben nem tudja meg állni h ne írjon nekem. Mondott még olyat h nem tud helyt állni a kapcsolatban. Ezen nem tudom mit értsek.
Amiket és ah írt olyan segély kiálltás formálya volt. Nem egyszer eljátszotta ezt. Mindentől függetlenűl aggodom érte.

Re: Mit tegyek ?

Elküldve: vas. ápr. 18, 2021 5:04 pm
Szerző: Brumi
Egyszer ezt mondja, másszor azt. Személyiségzavaros. Ne kínlódj vele.