33 éves, életvidám, vajdasági, transznemű egyén vagyok. Elsősorban levelezés és barátkozás céljából regisztráltam.
A nemi identitásom nem bináris, vagyis nem a hagyományos női vagy férfi lét egyike igaz rám. Teljes mértékben női testtel rendelkezem, lélekben viszont több nemmel élek együtt – gender fluid. Ebből a külvilág mit sem sejt, ugyanakkor kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam, hogy családomnak és barátaimnak elmondhattam másságom. Erősségeim közé tartozik a jó szívem, a széles látóköröm és a kreativitásom. Zavaróbb nehézségeim a türelmetlenség és a szeszélyesség. Gimnázium után kétéves turisztikai képesítést szereztem és több munkakörben szerencsét próbáltam. A megfelelően orvosi kezelés alatt álló bipoláris zavarom igenis lehetővé teszi, hogy az életem szép és értékes legyen, ugyanakkor egy munkahelyi tevékenység már nem lehetséges. A munkanapok délelőttjei hasznosan telnek. Segítek édesanyámnak és nővéremnek különböző irodai és egyéb feladatokkal. Emellett pedig nyelvórákra járok. Szeretetteimet jókedélyemmel és érzékenységemmel támogatom. Egy vajdasági kisvárosban élek egyedül, háziállatom jelenleg nincs. Független pánszexuális vagyok, nincs gyermekem és ezekben az években mindenképpen egyedül fogok élni – így tudok a legjobban funkcionálni. Szeretek sportolni, zenét hallgatni, régebben sok filmet néztem, ritkán verseket is írok. Nem vagyok vallásos, a buddhizmus egyes tételei mégis meghatározóak számomra. Szeretek a természetben lenni.
Intelligens, nyitott, türelmes, megértő, csendesebb emberekkel értem meg magam a legjobban. A kommunikációban fontos számomra az egyértelműség, a következetesség, az őszinteség és a kiszámíthatóság. Legyél egyenes ember.
Köszönöm a figyelmed és várom jelentkezésed: fio.sun1985@yahoo.com
Fiorella