LIFT Képzőművészeti és irodalmi pályázat

Kedves alkotónők!

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2012. október 13-án, szombaton rendezi meg a VII. LIFT Fesztivált, amelynek idei szlogenje „Te magad légy!”. Hagyományainkhoz híven, idén is pályázatot hirdetünk a fesztivál tematikájához illeszkedő irodalmi és képzőművészeti alkotásokra.

A képzőművészeti műfaj és technika szabadon választható. A beküldött anyagokat előzetes válogatás után állítjuk ki. A kiállítás napja 2012. október 13, helyszíne a Cökxpôn Ambient feletti kiállítótér. Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és a kiállításra szánt művekről készült fotókkal együtt kérjük elküldeni.

Várjuk irodalmi alkotásaitokat is versben vagy prózában. A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassuk, és honlapunkon is közzétesszük. Az idei irodalmi pályázat fókuszában a mese szerepel, várjuk mindazokat a műveket, amelyek az ifjúsági és gyermekolvasók, illetve meleg szülők számára készültek. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban nagy hagyománya van az LMBTQ családok életét bemutató történeteknek. Szeretettel várjuk a hazai írásokat.

A pályaműveket a labrisz@labrisz.hu címre várjuk.
A beadás határideje: 2012. szeptember 30.

Köszönettel:
Labrisz Leszbikus Egyesület


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Legfrissebb témák


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg