Labrisz-túra

Dátum: 2017. szeptember 23. szombat 10:00-17:00
Helszín: Pilis
Belépő:

Szereted az erdőt, a természetet, a friss levegőt, a csodaszép tájat és még mozogni is lenne kedved? Szívesen töltenél egy napot picit távolabb a fővárostól? Akkor jó felé jársz.
Szeptember 23-án (szombaton) arra alkalmas idő esetén egy kis kirándulást szervezünk a Pilisben. A táv nagyjából 10-15 km között alakul. Átlagos kondícióval is simán teljesíthető.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (a létszám és az odautazás megszervezese miatt) így aki szívesen túrázna velünk, kérjük, a labrisz@labrisz.hu e-mail címre írjon szeptember 13-ig. Ne feldjétek beleírni az e-mail tárgyába: "Labrisz-túra"!
Minden egyéb részletet elküldünk a jelentkezőknek -- indulás pontos ideje, helye, visszaérkezés várható dátuma, mit hozzatok/ne hozzatok, mire lehet szükség.
Aki szokott túrázni tudja mire lehet számítani, aki pedig nem, nos, az meglátja, miért is olyan magával ragadó szenvedély ez nekik.


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg