Leszbikus párkapcsolatok 14.

Dátum: 2018. február 16. péntek, 19:00-22:00
Helszín: Közkincs Könyvtár, 1088 Budapest, Rákóczi út 11., 1. em., kapucsengő: 125.
Belépő: Ajánlott adomány: 500 Ft

A párkapcsolat témája, úgy látszik, kimeríthetetlen, erre a hónapra is találtunk új témát, méghozzá a párkapcsolat és a barátság viszonyát. Sok kérdés merül fel ebben a témában is. Például: Működik-e, ha a barátaink össze akarnak hozni valakivel vagy mi szemeltünk ki valakit egy barátunknak? Elhanyagoljuk-e a barátainkat, amikor összejövünk valakivel? Mi van, ha nem kedveljük a partnerünk barátait, vagy a barátaink nem kedvelik a partnerünket? Elvárható-e egy baráttól, hogy szóljon, ha problémát lát a párkapcsolatunkban? És hallgatunk-e rá? A partnerünk a legjobb barátunk? Lehetünk-e barátok a volt partnerünkkel a szakítás után? És mi történik a közös baráti körrel, ha vége egy kapcsolatnak?

Szeretettel várunk Benneteket a Közkincs Könyvtárban! Kérjük, most NE hozzatok harapnivalót, csak ha esetleg van kedvetek sütni valamit. Innivalók jöhetnek. Ajánlott adomány: 500 Ft.


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Legfrissebb témák


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg