Szülinap a LIFT-ben! 18 éves a Labrisz

Dátum: 2017. november 11. szombat, 17:00-23:00
Helszín: Labrisz iroda (1088 Budapest, Szentkirályi u. 22-24. Kapucsengő “Tégy az emberért”, földszint, hátul jobbra az udvarban)
Belépő: --

Labrisz-hagyomány, hogy ősszel megnyomjuk a hívógombot a leszbikus kulturális közösségi felvonón, és új szintet ér el a LIFT, vagyis a Leszbikus Identitások Fesztiválja. A hagyományt tartjuk, viszont ez alkalommal a szintlépés picit másképp fog történni. Pánikra semmi ok, a LIFT nem rekedt meg és nem is állt le, hiszen még nagyon sok izgalmas és tartalmas emelet vár rá együtt Veletek. De most számos okunk van rá, hogy egy kis ünnepi színt csempésszünk a megállók közé, egyesületi szinten.

18 éves a Labrisz Leszbikus Egyesület! A nagykorúvá válás küszöbét átlépve idén közös ünneplésre hívunk benneteket. De nem magunkat ünnepeljük! Ünnepeljük a közösséget, a veletek közösen eltöltött időt, aközös élményeket, az eddig elért eredményeket. Izgalmasan nosztalgiázunk majd, felidézve az elmúlt 18 évet. Kicsit újra átélve, újraélve, de nem a múltban elmerülve, csupán emlékeket merítve, melyek a jelenünk fontos momentumai is.

Helyszínként a Szentkirályi táncterme szolgál majd. Töltsük meg színültig, és töltsünk el együtt egy inspiráló késő délutánt, mely aztán házibuli hangulatú ünneplésbe csap majd át! 
A köszöntők előtt zenél Nia, aki már két korábbi LIFT-en is ráhangolt bennünket az eseményre, és az est folyamán fellép a forradalmi Pink Csikk is!
Természetesen egy szülinap nem múlhat el torta és ünnepi koccintás nélkül!

Az esemény nyitott mindenki számára, aki szeretne együtt ünnepelni velünk.
Hozzatok magatokkal kedvetekre inni- és harapnivalót, no meg persze jókedvet, vidámságot!

Reméljük, hogy az idei 'Szülinap a LIFT-ben!' minden beszállója valódi és maradandó közösségi élményekkel gazdagodik. Lépjetek be bátran, hisz tudjátok: nem para, ha bent ragadtok.

Innen emelkedünk tovább!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/283960445428383

Facebook-oldalunkon külön albumban Labrisz-pillanatképeket idézünk az elmúlt 18 évből. Az albumot napról-napra bővítjük, mindig egy-egy évvel korábbi emlékképeket hozzáadva. Így az utolsó nap fotói a Labrisz első napjait idézik majd fel. Szemezgessetek kedvetekre az emlékekből!


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg