Tárlatvezetés a Malkovich, Malkovich, Malkovich kiállításon

Dátum: 2018. április 28. szombat, 11:00-13:00
Helszín: Műcsarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 37.)
Belépő: 1250 Ft

Értesítelek benneteket, hogy tárlatvezetést tartok a Labrisz Leszbikus Egyesület tagjainak és barátaiknak a Műcsarnok kamaratermében, Sandro Miller amerikai fotográfus „Malkovich, Malkovich, Malkovich / Tisztelet a kamera mestereinek” című kiállításán. Sandro korunkban a legnagyobbak közé tartozó amerikai reklám és divatfotográfus, aki autodidakta módon képezte magát. Ezzel a kiállítással olyan emberek előtt kívánt tisztelegni, akiknek képei hozzájárultak pályája alakulásához. 61 híres fotót rendezett meg újra – köztük olyanokat, mint Annie Leibovitz John Lennonról és Yoko Onóról készített ikonikus fotója. Valamennyi képen John Malkovich amerikai színészhíresség a modellje.
A „Malkovich Malkovich Malkovich / Tisztelet a kamera mestereinek” fotóin John Malkovich, kaméleonként alakul át egyik fotóról a másikra: hol Albert Einstein, hol Alfred Hitchcock, hol Che Guevara, hol Picasso, vagy Andy Warhol képét ölti magára. A rendkívüli műgonddal előkészített és elkészített, az eredeti fotókhoz – a modell kivételével – mindenben igazodó képek a fotóművészetben laikus nézők számára is kivételes élményt jelenthetnek. Humor és elgondolkodtató tartalom együtt van jelen rajtuk. Gyertek, nézzük együtt!

Találkozunk az előcsarnokban. (Különös ismertetőjel: egy Budapest FotóFesztivál prospektus a kezemben.) Ha leszünk legalább tizen, akkor 1250 Ft-os csoportos jeggyel fogunk bemenni (diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak 900 Ft).
A részvételhez kérlek, regisztrálj a szabo.judit33@gmail.com e-mailcímen. A csoport létszáma 15 főben limitált, a regisztrációról beérkezési sorrendben visszajelzést kaptok.
A kiállítás a Budapest FotóFesztivál kiemelt eseménye, itt láthatod Sandro prezentációját a Műcsarnokban és a pódiumbeszélgetést.
https://fotoklikk.hu/video/sandro-miller-prezentacio-es-podiumbeszelgetes/

Szabó Judit
közgazdász, fotográfus


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Legfrissebb témák


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg