Nevetni ér! LMBTQ+ Stand-Up Comedy felhívás

Szeretsz nevetni? És nevettetni?
 
Vannak köztetek olyan nagydumások, akik jól tudnak mesélni, és mindig meg tudják nevettetni a baráti kört, a kollégákat? Lapulnak el nem mondott sztorik az íróasztalfiókban, virtuális mappába rejtve vagy felhőbe mentve? Akadnak olyan arcok köztetek, akik szívesen kiállnának, és megdolgoztatnák kicsit az LMBTQ+ közösség rekeszizmait? Talán szívesen standupoltatok volna már közönség előtt, de nem volt rá alkalmas terep? Vagy pont, hogy hétről hétre előálltok valami poénnal, ami betalál egy rögtönzött közönségnél? Ugye ti is jobb LMBTQ+ poénokat tudtok, mint amik aktuálisan keringenek a média áramlataiban? Mi szívesen teremtünk teret, hogy egyedi humorotok és tehetségetek értő és érdeklődő fülekre találjon.
Az biztos, hogy rengeteg sztoritok van, és az is, hogy humorban is sokszínűek vagytok. Hát mutassátok meg! Oldjuk a feszültségeket azzal, hogy együtt nevetünk egymás között, egymáson, magunkon. Ventiláljátok ki magatokból a feszültséget a humor eszközével, meséljétek el történeteiteket, és közben csaljatok mosolyt a másik arcára. Mi már teszteltük, működik!
 
Pályázati anyag
 
A felhívás mindenki számára nyitott. Mi csupán annyit kérünk tőletek, hogy a standupotok LMBTQ+ barát legyen. Az első, bemutatkozó stand-up estet június 23-án tartjuk, a Labrisz-est keretében, ahol a legjobb tíz versenyző állhat a publikum elé. Május 31-ig várjuk a rövid, maximum 5 perces bemutatkozó videók linkjeit. Tehát töltsétek fel a nektek szimpatikus portálra a rövid, pazar poénokkal tűzdelt dumát, és küldjétek el nekünk. Természetesen minden hozzánk beérkezett anyagot bizalmasan, az érvényben lévő GDPR szabályzat szerint kezelünk.
 
A júniusi rendezvény legjobb három előadója lehetőséget kap, hogy az itteni fellépést követően majd még nagyobb közönség előtt mutathassa meg tehetségét egy nagyszabású rendezvényünkön, ahol a fellépők jutalomban részesülnek.
 
Pályázati feltételek
 
Pályázó:
Pályázhat bárki, aki már betöltötte a 18. életévét.
 
Formai követelmények: 
Bármilyen videómegosztásra alkalmas platformra feltöltött anyag linkjét várjuk tőletek.
 
A pályázati anyagok linkjét erre a címre küldjétek: lmbtqstandup@labrisz.hu
Levél tárgya: LMBTQ+ Stand-Up Comedy
 
Határidők:
Jelentkezés leadása: 2023.05.31., 23:59-ig.
A pályázókat 2023.06.12-ig értesítjük a pályázat eredményéről.
 
A legjobb tíz pályázó felléphet a Labrisz júniusi rendezvényén. További részletekkel jövünk kicsit később.
Jelentkezzetek bátran! 

altszoveg