Szivárványcsaládokért Alapítvány

Szivárványcsaládokért Alapítvány célja, hogy ismeretterjesztő és közösségépítő programokkal, kiadványokkal, interaktív honlappal támogassa azokat, akik a gyermekvállalás gondolatával barátkoznak vagy már gyermeket nevelnek.

A Facebookon egy ideje működik egy zárt, titkos csoport, 'Szivárványcsaládok csoportja' címmel. A csoportba már gyermeket nevelőket, illetve a gyermekvállalásra készülőket, valamint érdeklődőket is szívesen fogadunk. 

A zárt csoport célja, hogy tagjai számára biztonságos, védett közegben lehetőséget teremtsen a szivárványcsaládokat érintő programok ajánlására, szervezésére, valamint arra, hogy egymással tapasztalatot cseréljenek különböző családtervezéssel, családi élettel kapcsolatos témákban (melegbarát óvoda/iskola-, babysitter-, orvosválasztás; intézményi tapasztalatok stb.).

Ezen kívül további célunk, hogy fórumot teremtsünk azoknak, akik társszülőségben gondolkodnak. Itt lehetőség volna arra, hogy a párok, leendő apukák és anyukák egymással kapcsolatba kerüljenek. 

Amennyiben szeretnél a csoport tagja lenni, kérjük, a következő e-mail címen jelezd ezt nekünk: info @szivarvanycsaladokert.hu

További információt még itt találsz.  


Adományozás

Programnaptár

altszoveg