Workshop-pályázat a 15. LIFT Fesztiválra

Jelentkezz programoddal a 15. LIFT-re!
 
Mit jelent neked az idő? Milyen az idő, mikor ciklikus, párhuzamos vagy épp belső? Milyen idők jártak és járnak a leszbikusokra? Hogyan tudja térben és időben megállni a helyét egy marginalizált társadalmi csoport?
 
Idén november 22-24. között rendezzük meg a LIFT fesztivált, melynek szlogenje: Időtálló leszbikusok.
 
Ha a szlogenhez kapcsolódóan van olyan téma, amiről szívesen beszélgetnél, vagy van olyan kreatív ötleted, amit megvalósítanál csoportban, akkor jelentkezz saját workshop ötleteddel a felhívásunkra!
 
Helyszínünk az Itt és Most Közösségi tér lesz. A workshopokhoz a termet és az alaptechnikát (vetítés és hangosítás) biztosítjuk.
 
A workshopok a szombati napon (november 23-án) kerülnek sorra. Egy-egy workshop maximális hossza másfél óra lehet. A jelentkezések, a rendelkezésre álló termek és az idő függvényében a megvalósítható workshopok száma limitált, így nem tudjuk garantálni, hogy minden beérkezett terv megvalósításra kerül, de mindenkinek visszajelzünk.
 
Itt tudsz jelentkezni: https://forms.gle/zRNdXoNMYeqELzgX8
 
A jelentkezési határidő: 2024. július 31.
 
A workshop elfogadásáról augusztus 12-ig értesítést küldünk.
 
Várjuk jelentkezésed!
A LIFT csapata
 
----------------------------
 
Ez az esemény a Háttér Társaság támogatásával valósul meg. Az esemény során elhangzó vélemények, eredmények és következtetések a szerzőkéi, és nem feltétlenül tükrözik a Háttér Társaság álláspontját.

altszoveg