Gobbi Hilda filmklub: Beauty of the Beast

Dátum: 2023. február 11. szombat, 18:00-21:00
Helyszín: Közkincs Könyvtár (1088 Budapest, Rákóczi út 11, 125-ös kapucsengő)
Belépő: 1000 Ft ajánlott adomány

Februári filmklubunkban a női testről, izmokra gyúrásról, testképről, határokról beszélgetünk a Beauty of the Beast című dokumentumfilm rendezőjével, Nemes Annával, valamint közösségünk két, edzőterembe rendszeresen járó tagjával, Filó Mariannal és Matiz Lénával.
 
A filmről:
Nemes Anna dokumentumfilmje (47 perc, 2022, producer: Horváth-Szabó Ágnes) túlmegy a felszínen, női testépítőkről szóló filmje nem a napolajos bőr csillogását, a sportág spektákulumát keresi, hanem a résztvevő nők életmódja mögött rejlő okokat. A Beauty of the Beast empátiával és megértéssel ábrázolja a testépítés világát. Négy középkorú nő, Csonka, Yvette, Eszter és Noémi portréján keresztül a testépítés négy eltérő felfogása bontakozik ki. A film életük kulisszák mögötti aspektusára fókuszál: amikor a nők önmagukban és szeretteik körében vannak.

Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

altszoveg