Önkéntesség


Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet!

Ha szeretnél rólunk többet megtudni, leszbikus programokon részt venni, vagy bekapcsolódni a munkánkba, ezt a következőképpen teheted:

Tanulmányozd a honlapunkat a www.labrisz.hu cím alatt!

Ha tetszett, és szeretnél rendszeresen tájékozódni leszbikusokat érintő programokról, eseményekről, iratkozz fel a labriszinfó levelezőlistára ezen az oldalon!

Ha szeretnél más nőkkel is megismerkedni és beszélgetni, gyere el egy Labrisz-estre (minden hónap harmadik péntekjén 19 órától: Közkincs Könyvtár, 1088 Budapest, Rákóczi út 11. I. em, kapucsengő: 125), a Gobbi Hilda filmklubba (minden hónap első szombatján 18 órától: Közkincs Könyvtár) vagy a Pikk Dáma játékklubba (általában a hónap páros vasárnapjain: Why Not Bistro, 1056 Budapest, Belgrád rkpt. 18.).

Ha szeretnél beszélgetni az egyesület tagjaival, vagy kérdésed van a leszbikussággal kapcsolatban, írj a labrisz@labrisz.hu e-mailcímre!

Ha úgy érzed, szeretnél önkénteskedni, gyűjthetsz/fordíthatsz híreket a honlap számára, segíthetsz nekünk az őszi LIFT Fesztiválon vagy a februári LMBT Történeti Hónapon programot kitalálni, szervezni, jegyet szedni, fordítani, stb. Bekapcsolódhatsz Melegség és megismerés programunkba is, melynek keretében iskolákba járunk beszélgetéseket tartani. Önkéntesség témában jelentkezz az onkentes@labrisz.hu e-mail címen!

A Labrisz rendes vagy pártoló tagjává is válhatsz, ha úgy érzed, aktívan szeretnél tenni a közösségért, segítenéd a jelenlegi munkánkat vagy új közösségi ötleteidet szeretnéd szervezett formában megvalósítani. Kérjük, jelezd az érdeklődésedet programjainkon vagy emailben. A tagfelvétel nem automatikus, hanem egy kb. fél éves időszak előzi meg, amely során bekapcsolódhatsz az egyesület mindennapos munkájába, jobban megismerheted a Labrisz működését és tagjait, részt vehetsz a havi megbeszéléseken, és feladatokat vállalhatsz. Ha e periódus végén úgy látod, azonosulni tudsz a szervezet alapelveivel, megtalálod a helyed a szervezetben és szívesen végzel aktív munkát a leszbikus közösségért, és a tagok is úgy érzik, szívesen dolgoznának veled együtt, a következő közgyűlésen hivatalosan is a Labrisz tagjává válhatsz.

Örömmel várjuk jelentkezésedet!

Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg