Azonos nemű társastánc tanfolyam indul

A Charme Hungary Táncklub kezdő azonos nemű társastánc tanfolyamot hirdet! Megtanulhatsz keringőzni, tangózni, rumbázni, cha-cha-cházni…
Jöhetsz egyedül, vagy a pároddal, hozhatsz barátokat is –nem csak melegeket várunk, hanem szimpatizáns érdeklődőket is :-))

A tanár Bánkúti Ágnes, aki a Táncművészeti Egyetemen szerzett tánctanári-koreográfusi diplomát, aktívan versenytáncol a mai napig, több nemzetközi verseny döntőse és dobogósa, valamint a magyar versenytáncos életben a senior kategória megteremtője. Én tavaly nyáron kezdtem táncolni teljesen a nulláról, és hamar az életem fontos része lett. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, Ági hozzáértő, inspiráló, kedves tanár.

A tanfolyam januártól indul, havonta három (ritkán két) péntek este, a Szentkirályi utca 22-24. szám alatt. Egy másfél órás alkalom kb 1000 Ft lesz, de ez függ a létszámtól.

Jelentkezés és további infó: charmehungary.tancklub@gmail.com

Ha már nem vagy kezdő, várunk szeretettel a középhaladó csoportba, szintén péntekenként a kezdő óra után.

Egy kis kedvcsinálónak ajánlom figyelmetekbe a Charme Hungary következő táncestjét december 18-án este a Szentkirályi utca 22-24. szám földszintjén (kapucsengő: Tégy az emberért), nyolctól swing bemutató és tánctanítás lesz – a beugró 600 Ft.

Timi
a táncklub egyik lelkes tagja


altszoveg