Filmbuziknak szeretettel

Böngészés közben teljesen véletlenül akadtam rá a Flamingó filmadatbázisára, ami a queer filmrajongóknak igazi kincsesbánya lehet!

Bár a kezdeti "vagy ezer popup ablak felugrik"-sokkot nehezen éltem túl, pláne szakbarbárként, de ha az ember ezután félreteszi az előítéleteit és temperamentumától függően felugró ablak blokkolással indul a kalandnak vagy békésen becsukja ezeket az ablakokat, nem bánja meg amit talál!
Kereken 333 darab queer témájú film ajánlóját tartalmazza a honlap, képekkel, leírással és trailerrel. Ami pedig még kúlabb, hogy van egy szűrője, amivel rá lehet szűrni - többek között - téma szerint a filmekre: meleg, leszbikus, biszexuális stb. felosztásban.

Miután jobban is körülnéztem az oldalon, utána jöttem rá, hogy ez még nem minden, hanem csak egy része az egész oldalnak. Hát nem tegnap kezdtem netezni, úgyhogy meglepődtem, hogy hogyan lehet így elrejteni az oldalon a navigációt, hogy a szegény felhasználó alig találja meg (csak a főoldalon van menü)...

A lényeg, hogy ezután még több tartalomra bukkantam, például cikk és könyvajánló is van a weblapon, de ezeket már mazsolázgassátok tovább magatok!
És hogy könnyebben odataláljatok, itt van az a link, ahonnan az egész Flamingó archívumot be lehet járni.

czini


altszoveg