1%

15 éves az Egyesület, 14 éves a Melegség és megismerés program, 10 éves a Pink Csikk Parapánik zenekar, 9 éves a LIFT Fesztivál, 8 éves a filmklub.

Már csak adód 1%-a hiányzik!

 

Célunk: Olyan közösségi terek és programok szervezése, ahol biztonságos és baráti légkört teremtünk leszbikus, biszexuális és transznemű nők számára, és láthatóbbá válhatunk a tágabb társadalom számára is.

Tevékenységeink:

A 2005 óta évente megrendezett Leszbikus Identitások Fesztiválján (LIFT) különböző témájú és az életünk számos területét érintő workshopokkal, beszélgetésekkel, irodalmi, képzőművészeti, filmes és bulizós programokkal várunk benneteket idén immár kilencedik alkalommal.

A jelenleg nyolcadik életévet betöltő Gobbi Hilda Filmklubban havi rendszerességgel várjuk a filmek szerelmeseit.

A Labrisz-farsangok, Labrisz-estek és Pikk Dáma-játékestek találkozási és ismerkedési lehetőséget nyújtanak.

A Budapesti Leszbikus Filmbizottság filmjei, a “leszbikus herstory” archívum és a Labrisz-könyvek a leszbikus kultúra ápolását és megismertetését célozzák meg.

A “Melegség és megismerés” iskolai program keretein belül a Szimpozion Egyesülettel közösen célunk a melegség mint személyes ügy és társadalmi jelenség megmutatása, az ezzel kapcsolatos kérdések megbeszélése középiskolákban és felsőoktatási intézményekben.

 

Adód 1%-a hozzájárul ahhoz, hogy ezt az évet is együtt tölthessük, és találkozhassunk programjainkon. 2013-ban 113.586 Ft érkezett az egyesület számlájára, melyet a LIFT Fesztiválra és a Gobbi Hilda Filmklubra fordítottunk. Köszönjük a felajánlásokat.

 

Adószámunk: 18169012-1-42

 

Köszönettel: Labrisz Leszbikus Egyesület


altszoveg