A második aranykor: romantikus oktatóvideó-sorozat

Járvány idején még nehezebb az ismerkedés, és leginkább digitális eszközeinkkel tartjuk egymással a kapcsolatot. Azonban nem mindenkinek egyformán könnyű a számítógépet, mobiltelefont, az ezeken lévő programokat kezelni és az internetet biztonságosan használni.


Filmes csapatunkkal hatrészes romantikus oktató videósorozatot forgattunk két középkorú nő online ismerkedéséről, hogy személyes példáikon keresztül mutassuk be a digitális eszközök és programok használatának nehézségeit.
Judit és Tünde nemcsak a számítógépet és mobiltelefont ismerik más-más szinten, de élethelyzetük is különböző: Judit fővárosi és egy hosszú kapcsolaton van túl, Tünde viszont vidéken él, és emiatt nagyon nehezen ismerkedik. A járványhelyzet még nehezebbé teszi számára a külvilághoz való kapcsolódást, kapcsolatteremtést.
A videósorozat utómunkálatainak befejezéséhez kérünk segítséget: az informatikai ismeretek vizuális effektjeinek kivitelezéséhez, hangkeveréshez, fényeléshez. Mielőbb be szeretnénk mutatni a sorozatot, hogy még a vírusjárvány alatt lehetőséget adjunk nézőinknek a számítógépes, mobiltelefonos, internetes ismeretek elsajátításához. Támogasd te is a digitális műveltség terjedését!

Werk-trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qmY1_r5cXwc&t=1s

Adományoldal: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/a-masodik-aranykor-romantikus-oktato-videosorozat-2169/

Lásd még: https://magyarnarancs.hu/mikrofilm/a-kozepkoru-emberek-lathatatlanabbak-234595


altszoveg