Melegség és megismerés önkéntesképzés

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban? Tenni szeretnél a fiatalok homofóbiája ellen? Gyere, és mutasd meg magad, LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai foglalkozásokon, segítsd munkánkat önkéntesként! A MELEGSÉG ÉS MEGISMERÉS iskolai program szervezői, a Labrisz és a Szimpozion Egyesület képzést tart új önkéntesek számára.
Várunk téged, ha tenni akarsz a homofóbia ellen, ha iskolai közegben is nyíltan felvállalod LMBTQ önmagad, vagy segítenél a háttérből a program szervezésével!

Képzési napok:
2018. szeptember 15. (szombat, 10.00 - 18.00)
szeptember 16. (vasárnap, 9.00 - 17.00)
szeptember 22. (szombat, 10.00 - 18.00)
szeptember 23. (vasárnap, 9.00 - 17.00)

A képzés önismereti, identitáserősítő, LMBTQ elméleti és oktatásmódszertani elemeket tartalmaz. A részvételi hozzájárulás 3000 forint/fő a 4 napra. A vidékiek számára a szombati napon szállást (LMBTQ önkénteseknél) térítésmentesen biztosítunk, illetve az útiköltségüket bizonyos keretek között pályázati forrásból ki tudjuk fizetni számla ellenében.
Amennyiben gondot jelent a hozzájárulás kifizetése, akkor jelezd nekünk!
Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

További információ:
http://www.labrisz.hu/mm
http://melegsegesmegismeres.hu/
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=kuGVQWz4cbI#t=12 
            https://www.youtube.com/watch?v=WtEkB57ynzE

Jelentkezni az info@szimpozion.hu címen tudsz Virág Zsoltnál egy önéletrajzzal és egy motivációs levéllel, ami tartalmazza, hogy miért jelentkezel és miért fontos, hogy csatlakozz a projektünkhöz.
A képzés előtt felvételi beszélgetésre számíts, melyre időpontot egyeztetünk. Jelentkezéseddel vállalod, hogy mind a négy képzési napon részt veszel.
Szólj azoknak a barátaidnak is, akiket szerinted érdekel a képzés!


Adományozás

Programnaptár

altszoveg