Nevezz te is jelöltet a Háttér-díjra!

Szerinted ki tett sokat Magyarországon a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális emberekért? Jelölj olyan magánszemélyt, projektet vagy szervezetet, aki/amely szerinted munkássága alapján érdemes a Háttér-díjra! Jelölési határidő: 2014. április 30.

A Háttér Társaság az idei évtől új, többszintű rendszert dolgozott ki a Háttér-díj odaítélésének módjára. Célunk mindezzel az, hogy nagyobb mértékben vonjuk be az LMBTQI közösséget abba a folyamatba, hogy ki vagy milyen csoport kapja az adott évben a Háttér-díjat. Légy te is aktív részese ennek a folyamatnak!

Ha van olyan magánszemély,  projekt vagy szervezet, akit/amelyet a Háttér-díjra érdemesnek tartasz, nevezésedet küldd el nekünk 2014. április 30-ig.

A jelölést az egyesület hivatalos e-mail címére (hatter@hatter.hu) várjuk. A jelöléshez mellékelj egy rövid indokolást, hogy miért tartod a jelöltet a díjra érdemesnek.

A beérkezett jelölések alapján a Háttér Társaság ügyvivői testülete kiválasztja az 5 legalkalmasabbnak tartott jelöltet. A jelöltekről ezután a korábbi évek Háttér-díjazottai szavaznak.

A Háttér Társaság 2005 óta adja át a Háttér-díjakat azon személyeknek (vagy csoportoknak, projekteknek), akik sokat tettek a magyarországi LMBTQI közösségért. A díjakat első alkalommal a Háttér Társaság tizedik születésnapján nyújtottuk át, az Aranytíz Művelődési Házban; azóta hagyományosan a Budapest Pride megnyitóján adjuk át a díjakat. 2013 óta díjazottunk egy speciális, üvegből készült díjat vehet át. A díj alkotója Ábel Tamás üvegtervezőművész.

http://www.hatter.hu/hirek/nevezz-te-is-jeloltet-a-hatter-dijra


altszoveg