Workshop-felhívás és irodalmi pályázat a 13. LIFT-re

WORKSHOP-FELHÍVÁS / CALL FOR WORKSHOPS

Van olyan téma, amiről szívesen beszélgetnél? Van olyan kreatív ötleted, amit megvalósítanál csoportban? Jelentkezz a 13. LIFT-re (Leszbikus Identitások Fesztiválja) workshop tervvel! Az idei LIFT 2019. november 8-10. között kerül megrendezésre Budapesten a Három Hollóban. A LIFT keretében ünnepeljük meg a Labrisz Egyesület 20. születésnapját is. Bármilyen, a szexuális kisebbségi, illetve női léttel kapcsolatos témát, ötletet, problémafelvetést szívesen fogadunk. A workshopokhoz a termet és a technikai igényeket a Labrisz biztosítja, de az extra költségeket nem tudjuk állni. A workshopok valószínűleg szombatra kerülnek. A jelentkezések száma és a rendelkezésre álló termek függvényében válogatni fogunk a javaslatok között. A jelentkezési határidő: 2019. augusztus 31. A workshop elfogadásáról szeptember végéig értesítést küldünk.

Jelentkezni a következő linken lehet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPXGn-fSX8xWnPwijQrP3USP3QM5GxR0uKXephZ7B9KTOAMg/viewform

Is there a topic you would like to discuss? Do you have a creative idea that you would like to realize in a group? Send a workshop proposal for the 13th LIFT Festival! This year LIFT will be staged between 8 and 10 November 2019, in Budapest at Café Három Holló. We will also celebrate the 20th anniversary of Labrisz during LIFT. We welcome any topic, idea, issue related to sexual minorities and/or women. We offer you space and required technology, but we cannot cover extra costs of the workshop. The workshops are planned to be on Saturday. Depending on the number of proposals and rooms at the venue, we have to select among the proposals. The deadline of application is 31st August 2019. We will inform you about the acceptance of your proposal till the end of September.

You can apply here:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPXGn-fSX8xWnPwijQrP3USP3QM5GxR0uKXephZ7B9KTOAMg/viewform

///////////////


IRODALMI PÁLYÁZAT

Kedves Alkotónők!

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2019. november 8-10. között rendezi meg a 13. LIFT Fesztivált. A LIFT keretében ünnepeljük meg a Labrisz Egyesület 20. születésnapját is. Hagyományainkhoz híven idén is pályázatot hirdetünk irodalmi alkotásokra. Várjuk írásaitokat/fordításaitokat, vers vagy rövidpróza műfajokban, elsősorban az idő és a leszbikusság témájában.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassuk, és honlapunkon is közzétesszük, szerzőik kisebb ajándékban részesülnek.

A korábbi díjnyertes irodalmi művek gyűjteményét lásd itt: https://labrisz.hu/irodalmi_rovat/amator_alkotok_rovata

A pályaműveket a labrisz@labrisz.hu címre várjuk.

A beadás határideje: 2019. szeptember 15.

 


Adományozás

Programnaptár

altszoveg