Labrisz-est: Nők és férfiak 5.

Dátum: 2018. november 16. péntek, 19:00-22:00
Helszín: Közkincs Könyvtár, 1088 Budapest, Rákóczi út 11., 1. em., kapucsengő: 125.
Belépő: 500 Ft ajánlott adomány

A novemberi Labrisz-esten a nemi alapú sztereotípiákról és előítéletekről fogunk beszélgetni. Mi a különbség a sztereotípiák és az előítéletek között? Milyen a sztereotipikus heteró nő és férfi és a sztereotipikus leszbikus nő és meleg férfi? Mennyire próbálunk megfelelni, illetve mennyire érezzük ránk erőltetettnek, hasznosnak vagy károsnak ezeket a képeket, elvárásokat? Hogyan hágjuk át, írjuk felül saját életünkben a környezetünk velünk szemben támasztott sztereotípiáit, előítéleteit? Mennyire gondolkodunk mi magunk is sztereotipikusan, illetve vannak-e előítéleteink a saját csoportunkkal szemben, illetve más kisebbségi csoportokkal szemben?


Szeretettel várunk Benneteket a Közkincs Könyvtárban. A program nők és transznők számára nyitott. Hozzatok kedvetek szerint inni- és harapnivalót, a házi készítésűeket különösen értékeljük. Az est ingyenes, ajánlott adomány: 500 Ft.

 


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Programnaptár

Naptár


Legfrissebb témák


Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg