Levelezőlista

A Labrisz Leszbikus Egyesület külső levelezőlistát működtet labriszinfo néven. A lista olyan információk (programok, hírek, cikkek etc.) cseréjét szolgálja, amelyek leszbikusokat és biszexuálisokat érintenek/érdekelnek.

A listára ezen az oldalon lehet feliratkozni.

A labriszinfo lista email címe labriszinfo@googlegroups.com. Érvényes listatagsággal a feliratkozott emailcímről ide küldött leveleket minden listatag megkapja.

A labriszinfo listán, ahogy máshol is, vedd figyelembe a netikett szabályait és egyéb használhatósági tényezőket, így például a következőket:

  • a követhetőség érdekében a leveled tárgy mezőjét minden esetben úgy töltsd ki, hogy az a leveled tartalmát tükrözze
  • ha kéretlen körlevelet kapsz, legyen szó bármilyen nemes ügyről is, állj ellen a kísértésnek, hogy továbbküldd a listára, kivéve ha úgy gondolod, hogy a téma különösen érdekes lehet a lista tagsága számára

A labriszinfo levelezőlista szabályzata:

  • A lista nem vélemények nyilvánítására, ütköztetésére szolgál, erre a www.labrisz.hu/forum oldalon van lehetőség.
  • A listán tartózkodj a sértő, intoleráns megjegyzésektől, tartsd tiszteletben a többi levelezőt.
  • Ha egy tag a fenti szabályokat megsérti, az első két alkalommal írásban figyelmeztetjük, a harmadik alkalommal pedig töröljük a lista tagjai közül.

Labrisz Leszbikus Egyesület

Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

Labrisz hírlevél

Név:  
E-mail cím:  
altszoveg