Tabuk Nélkül - Önkéntes tréner képzés

Dátum: 2024. május 4-5. 9:00-17:00
Helyszín: Budapest
Belépő: ingyenes

 

TABUK NÉLKÜL néven indul a Labrisz megújult oktatási programja, melynek keretében diákok, tanárok, szülők és cégek számára tartunk foglalkozásokat.
 
Ehhez a programhoz keresünk most önkéntes trénereket, akiknek májusban kétnapos képzést tartunk.
 
MIRŐL SZÓL A KÉPZÉS?
Régi és új foglalkozásvezetőinket egyaránt szeretnénk sokoldalúan és alaposan felkészíteni a kihívásokra, ezért májusban kétnapos képzést hirdetünk számukra. A kétnapos tréning alatt arra törekszünk, hogy a résztvevőket felkészítsük 90 perces workshopok vezetésére, amelyeknek fontos elemei lesznek a személyes történetek célirányos prezentálása, az LMBTQIA+ fogalmak tisztázása, a homo-és transzfób tévhitek, előítéletek és a bullying kezelése. A képzés teljes időtartamú, intenzív jelenlétet igényel, hiszen sok gyakorlattal dolgozunk, ami nem pótolható utólag vagy online formában.
 
KINEK SZÓL A KÉPZÉS?
Várunk önkéntes csapatunkba mindenkit, aki (identitásától függetlenül) a szexuális és nemi kisebbségek iránt elkötelezett, tenni szeretne értük, és érdeklődik csoportoknak szóló foglalkozások tartása iránt. Meglévő önkénteseink között van egyetemista, pedagógus, egészségügyi dolgozó, pszichológus, könyvelő stb., de az mindenkit összeköt, hogy bíznak a nyitott és demokratikus oktatás-nevelés erejében. Jelentkezni 18 éves kortól lehet.
 
• A képzés díjmentes.
• Dátum: május 4-5. / 9:00-17:00 óra
• Helyszín: Budapest (regisztrációt követően pontosítjuk)
 
Jelentkezés és regisztráció: április 25-ig ENNEK az űralpnak a kitöltésével lehetséges
 
További információ: a tabuknelkul@labrisz.hu email címen 
 

 


Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

altszoveg