Labrisz-programok a 29. Budapest Pride-on

Dátum: 2024. június
Helyszín:
Belépő:

Ha június, akkor Pride!   
Elindult a Pride-hónap eseménysorozata, és köztük Labrisz programokkal is találkozhattok!  Ha érdekel a leszbikus identitás és kultúra, a nemi és szexuális kisebbségek témája, vagy csak találkoznál, beszélgetnél, lógnál velünk, szeretettel várunk: 
 
Június 8. 10h-17h: Tabuk nélkül képzés - Szakmai kurázsi segítő szakembereknek. Egy rövid, de mégis komplex képzés azoknak, akik szeretnék magabiztosabban kezelni a munkájuk során tapasztalt szexuális és nemi kisebbségekkel kapcsolatos bullyingot.
 
Június 12-16: A Pride hónapja alatt 5 részben bemutatjuk nektek A második aranykor, egy szerelem kihívásai című filmünket. Az első részt 12-én, 18:00-kor, a Facebook-oldalunkon láthatjátok! 
 
Június 13. 17:30-19:30: Tabuk nélkül workshop. Hogyan tegyük újra természetessé a szexuális és nemi kisebbségek témáját környezetünkben?
 
Június 18. 18:00-19:30: Mesékkel az emberi jogi nevelésért -- Budapest Pride Különkiadás. Gangl Eszter Avarbarna című történetén keresztül kipróbálhatod magad meseírásban, és beszélgetünk tipikus és atipikus mesei elemekről, az Avarbarnában is előkerülő nemi szerepek kérdéséről.
 
Június 20. 17:30-20:00: A Budapest Pride felvonulásra készülve kreatív transzparenseket készítünk együtt! Csatlakozzatok!
 
Június 22. 14:00: a Budapest Pride felvonuláson gyere és vonulj a Labrisszal! Találkozzunk 14h-tól a Podmaniczky utcai indulási helyszínen a Labrisz zászló alatt!
 
Június 23. 14h-18h: Labrisz Piknik a Margitszigeten

Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

altszoveg