Teremtsünk befogadó tereket! Fórum fiatalokkal foglalkozó szakembereknek

Dátum: 2024. február 24. szombat, 11:00-15:00
Helyszín:
Belépő:

Ha te is fontosnak tartod, hogy a fiatalok közösségei előítéletmentesek, befogadóak legyenek, ahol mindenki egyformán értékesnek érezheti magát, akkor gyere el a fiatalokkal foglalkozó szakembereknek szervezett fórumra!
Ha szerinted sem oké, hogy embereket bélyegeznek meg a nemi identitásuk, szexuális orientációjuk vagy más, a többségtől eltérő tulajdonságuk miatt, akkor találkozzunk február 24-én, szombaton!
 
Mire számíthatsz ebben a 4 órában?
  • Friss adatokat mutatunk az LMBTQI fiatalok helyzetéről.
  • Bemutatjuk az LMBTQI fiatalok elfogadásáért indított Befogadó Terek projektünk keretében létrehozott oktatási programjainkat, eszközeinket.
  • Megtudhatod, hogy a képzéseinken részt vevő szakemberek milyen előítéleteket csökkentő programokat valósítottak meg saját közösségeikben.
  • Hozzáférhetsz oktatási anyagokhoz, megismerhetsz gyakorlatban is alkalmazható módszereket, amiket te is hasznosíthatsz a munkád során.
  • Lehetőséged van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére a hozzád hasonlóan nyitott, kíváncsi szakemberekkel.
 
A helyszínről a részvevőket e-mailben tájékoztatjuk. A program során frissítőt és szendvicsebédet biztosítunk.
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével véglegesítsd február 22. csütörtök 12.00 óráig.
Az esemény az Európai Unió által társfinanszírozott, 101049735 – Inclusive Spaces – CERV-2021-EQUAL számú, az Amnesty International Magyarország, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság és a Budapest Pride-ot szervező Szivárványmisszió Alapítvány közös projektjének zárásaként valósul meg.

Adományozás

Támogasd Magyarország első leszbikus szervezetét!

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

Labrisz-könyvek

Levelezőlista

altszoveg