Márciusi Labrisz-est elhalasztva!

Dátum: 2020. március 20. péntek, 18:30-21:30
Helszín: Közkincs Könyvtár, 1088 Budapest, Rákóczi út 11., 1. em., kapucsengő: 125.
Belépő: 1000 Ft ajánlott adomány

A márciusi Labrisz-estet a koronavírus helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontra halasztjuk. Ha valaki egyénileg szeretne beszélgetni a témáról, nyugodtan keresse meg Simon Szilvit az eseményben megadott e-mailcímen. Vigyázzatok magatokra, egymásra!

 

Globális klímaválság, avagy a Mohó Sapiens nyomában


Zajló jégtáblákon sovány jegesmedvék, lángoló erdők, csendes-óceáni szemétszigetek, szárazság, őrült kánikulák, szélsőséges időjárási körülmények... a sor hosszan folytatható. A márciusi Labrisz esten Simon Szilvia környezeti nevelő vezetésével körbejárjuk a klímaváltozás témáját, a Greta Thunberg jelenséget és felteszünk pár izgalmas kérdést. Csak ijesztő számok vagy konkrét tények állnak az aggasztó hírek hátterében? Szilvi előadásában igyekszik átfogó képet mutatni arról, ami van, és kicsit mögé nézni a média által tálalt, de személyesen is átélt jelenségeknek. Az előadás után beszélgethetünk, vitatkozhatunk a személyes felelősség, az egyéni-közösségi tudatosság, aktivitás kérdéseiről is. Hagyunk teret a bennünk élő érzelmeknek és gondolatoknak, és ha szeretnétek, lesz lehetőségünk a feloldódásra is.
 

Gyere el, ha szívesen körbeutaznád a Földet, és hallatnád a hangod a fenti témákban!  
Hozz magaddal egy hírt vagy képet, ami teljesen kiakaszt a klímaváltozás kapcsán.
Vigyázat, a megérintődés veszélye fennáll! : )
 

Ha kérdésed van, hívj írj nyugodtan Simon Szilvinek, itt megtalálod:
Honlap: https://zoldhobbit.blog.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Zold-Hobbit-108478534082229
E-mail: simonszilvia108@gmail.com

Ajánlott adomány: 1000 Ft, amellyel a Labrisz és a Közkincs Könyvtár fenntartási költségeihez járulhattok hozzá. Rágcsát, a többiekkel megosztható finomságokat hozni ér, gondolj a gluténérzékenyekre is, és jutalom jár, ha csomagolás-mentesen hozod!


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

 

Programnaptár

Levelezőlista

altszoveg