Nyárnyitó kirándulás

Dátum: 2019. június 9. vasárnap, 10:00-18:00
Helszín: Királyrét, Nógrádi vár, Kismaros
Belépő:

Gyertek, tegyünk egy nyár elejei kirándulást június 9-én a Labrisszal! Királyrétről fogunk átsétálni Nógrád várába. Ez egy egy könnyed, 7 km-es túra lesz, minimális szintkülönbséggel. Ezért nem is indulunk korán, a Nyugatiból 10.07-kor Vác-Szobra menő zónázóval fogunk menni Kismarosig, onnan pedig kisvasúttal Királyrétre. Visszafelé Nógrádtól jövünk Vácig egy másik kisvasúttal, onnan pedig vonattal vissza a Nyugatiba.

Találkozó: Nyugati pályaudvar, 9.50-kor a vágány előtt. Hátulról megy a vonat, a Westend bejárathoz közeli vágányok valamelyikéről, ott vehettek jegyet az automatából Kismarosig.

Regisztráció nem szükséges, de megköszönjük, ha jelzitek a részvételi szándékot a redaidori@labrisz.hu email címen, hogy tudjuk, kb. hányan leszünk. Ha van valamilyen speciális igényetek, azt mindenképpen jelezzétek előre.

 

Image result for hiking women


Adományozás

Önkéntesség

Ha azonosulni tudsz céljainkkal és tetszenek a tevékenységeink, kapcsolódj be az egyesület munkájába, hogy alakíthasd a dolgokat, és benne légy abban, ami csak leszbikusokkal történhet! Tovább...

 

Programnaptár

Levelezőlista

altszoveg